
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 10 minutes
 
Ձվով կոբլեր
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բատոնի շերտերին քսել կարագ բարակ շերտով, համեմել պղպեղով և մուսկատի ընկույզով (ըստ ճաշակի):

 - Շարել կարագով պատված ձևամանի մեջ:

 - Լոլիկները լվանալ, կտրատել օղակներով:

 - Բատոնի շերտերի արանքում 1-ական դնել լոլիկի և խոզապուխտի կտրատված շերտերը:

 - Ձուն հարել կաթի հետ, համեմել աղ և պղպեղով: Ստացված սոուսը լցնել բատոնի շերտերի վրա:

 - Ուտեստի վրա շաղ տալ քերած պանիրը:

 - Եփել ջեռոցում մինչև ձուն եփվի և պանիրը հալչի:

 
Ձվով կոբլերը պետք է ճաշակել անմիջապես պատրաստելուց հետո:
Բարի ախորժակ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Вот это красота!