
        
        - Yield: 34 ժամ անց
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 30 minutes
 
Նախուտեստ տավարի մսով և գազարով
Բաղադրիչներ
- միս տավարի - 500 գր
 - գազար - 1 հատ
 - սոխ - 1 հատ
 - դափնու տերև (лавровый лист) - 3 հատ
 - աղ - ըստ ճաշակի
 - ժելատին - 30 գր
 - օշարարակ հատապտղային - 5 ճ/գդ
 - հյութ կիտրոնի - 1 ճ/գդ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Միսը, գազարը, սոխը, դափնու տերևը լցնում ենք ջրով լի կաթսայի մեջ, աղ ցանում և եփում 1 ժամ: Ժելատինը 40-60 րոպե թողնում ենք քիչ քանակությամբ սառը ջրի մեջ, որպեսզի ուռչի:
Գազարը կտրատում ենք:

 - Կտրատում ենք միսը:

 - 500 մլ արգանակի մեջ մի քիչ ժելատին ենք լցնում և եռացնում:

 - Հատապտղային օշարակի մեջ լցնում ենք կիտրոնի հյութը, ժելատինը և եռացնում ենք:

 - Ձևամանների մեջ լցնում ենք գազարը:

 - Ավելացնում ենք միսը:

 - Լցնում ենք արգանակը և տեղափոխում սառնարան:

 - Այս ամենից հետո վրան ենք լցնում ժելեն և կրկին տեղափոխում սառնարան:

 - Ահա և վերջ:

 
Տավարի մսով և գազարով նախուտեստը պարաստ է 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: