
        
        - Yield: 30 րոպե անց
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 40 minutes
 
Հավի մսով ուտեստ ”Տոնական”
Բաղադրիչներ
- հավի կրծքամիս - 700 գր
 - հավի ֆիլե - 300 գր (աղացած)
 - վարունգ մարինացված - մի քանի հատ
 - սոյայի սոուս - 3 ճ/գդ
 - մեղր - ըստ ճաշակի
 - ձիթայուղ - 3 ճ/գդ
 - սխտոր - 1 ճ/գդ (փոշի)
 - սխտոր - 4 պճեղ
 - պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
 - աղ - ըստ ճաշակի
 - պղպեղ չիլի - ըստ ճաշակի
 - բեկոն - 200 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Խառնում ենք սոյայի սոուսը, սև պղպեղը, 2 ճ/գդ ձիթայուղը, չիլին և լավ խառնում ենք:
Ամանի մեջ լցնում ենք հավի կրծքամիսը, վրան դնում մանր պճեղների բաժանած սխտորը և լցնում մեր պատրաստած սոուսը: Ողջ գիշեր թողնում ենք սառնարանում:

 - Կրծքամիսը սառնարանից հանում ենք, վրան պոլիէթիլենային թաղանթ անցկացնում և թիակով լավ հարվածում:

 - Բեկոնի վրա սխտորի փոշի ենք լցնում: Դնում ենք հավի կրծքամիսը, մեջը լցնում աղ և պղպեղ ցանած հավի ֆիլեն, ինչի վրա էլ դնում ենք վարունգները:

 - Ռուլետը փաթաթում ենք և դնում շարված բեկոնի վրա:

 - Բեկոնները վրա ենք բերում և ամրացնում երկարութամբ դրված բեկոններով:
Խառնում ենք 1 ճ/գդ սոյայի սոուսը, մեղրը, 1 ճ/գդ ձիթայուղը և զանգվածը քսում ենք ռուլետի վրա:

 - Ռուլետները 40 րոպեով տեղափոխում ենք նախօրոք 200 աստիճան տաքացած ջեռոցը:

 - Ահա և վերջ: Հովացնում ենք, կտրատում և մատուցում:

 
Հավի մսով ”Տոնական” ուտեստը պատրաստ է 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: