
        
        - Yield: 2-3 ժամ անց
 - Prep Time: 40 minutes
 - Cook Time: 45 minutes
 
Չիզքեյք ՛՛Օրեո՛՛
Բաղադրիչներ
- թխվածքաբլիթ - 500 գր (Օրեո)
 - կարագ - 50 գր
 - պանիր մասկարպոնե - 500 գր
 - շաքարի փոշի - 130 գր
 - շոկոլադ սպիտակ - 100 գր
 - վանիլին - 1 պտղունց
 - սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 500 մլ
 - ժելատին - 30 գր
 - ջուր - 50 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Թխվածքաբլիթը մանրացնում ենք և խառնում կարագի հետ: Լցնում ենք 24 սմ տրամագիծ ունեցող ձևամանի մեջ և լավ սեղմում:

 - Գոլորշու վրա հալեցնում ենք շոկոլադը, ժելատինը 50 մլ ջրում թրջում ենք և գոլորշու վրա հալեցնում: Մասկարպոնեն և շաքարի փոշին լավ խառնում ենք, ավելացնում սպիտակ շոկոլադը և կրկին լավ խառնում: Զանգվածի մեջ լցնում ենք ժելատինը և վանիլինը:

 - Այլ ամանի մեջ լավ հարում ենք սերուցքը և ավելացնում կրեմի մեջ:

 - Կրեմի մի մասը լցնում ենք ձևամանի մեջ, շարում թխվածքաբլիթները, այնուհետև կրկին լցնում ենք կրեմն ու դնում թխվածքաբլիթները (վերջին շերտը պետք է կրեմ լինի): 2 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան:

 - Հանում ենք, զարդարում հարած սերուցքով և թխվածքաբլիթներով:

 
Չիզքեյք ՛՛Օրեո՛՛-ն կարող է զարդարել յուրաքանչյուր տոնական սեղան 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Isk oreoi poxaren Irish pecheni chi hlni Aziz?
Կարող եք նաև շոկոլադե այլ թխվածքաբլիթ օգտագործել 🙂
Barev dzez aseq xndrum em ayl exanakov inchpes kareli e patrastel maskarponeov krem…Shnorakal em?