
 
        
        - Yield: 15 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Հավի փափկամսով ֆրանսիական աղցան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավի փափկամիսը խորանարդաձև կտրատում ենք, գազարն անցկացնում քերիչով:
  
- Չամիչի վրա եռման ջուր ենք լցնում, թողնում 10 րոպե, ինչից հետո ջուրը թափում ենք  և չամիչները չորացնում: Սոխը մանր կտրատում ենք և 10 րոպեով տեղափոխում սառնարան:
 Պատրաստում ենք մարինադը: Ջրի մեջ լցնում ենք շաքարավազն ու քացախը, խառնում ենք և ավելացնում սոխը: Մի քանի րոպե անց զանգվածը լցնում ենք մաղի մեջ և մարինադը թափում:
  
- Ընկույզները մանրացնում ենք, իսկ պանիրը՝ անցկացնում քերիչով:
 Շերտերով հավաքում ենք աղցանը: Շարում ենք հավի փափկամիսը, լցնում մայոնեզի մեջ խառնած սոխը, չամիչը, մայոնեզի մեջ խառնած գազարը, պոպոկը և քերած պանիրը: Ահա և վերջ:
  
Ստացանք շատ համեղ հավի փափկամսով ֆրանսիական աղցան 🙂
 
				         
											 
											 
											 
											 
											 
															 
															 
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: