
 
        
        - Yield: 4 ժամ անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Բանանով պուդինգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բանանը բլենդերում հարում ենք, կաթը, շաքարավազը, ձուն, օսլան ու վանիլիը լցնում ենք ամանի մեջ, եռացնում այնքան, մինչև զանգվածը թանձրանա: Վերցնում ենք կրակի վրայից և անմիջապես ավելացնում բանանն ու կարագը:
 Պուդինգը լցնում ենք մատուցվող բաժակների մեջ և 3-4 ժամով տեղափոխում սառնարան:
  
- Վայելում ենք:
  
Բանանով պուդինգ , որը և համեղ է և շատ օգտակար 🙂
 
				         
											 
											 
											 
											 
											 
															 
															 
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: