
        
        - Yield: 30 րոպե անց
 - Prep Time: 40 minutes
 - Cook Time: 20 minutes
 
Մարմելադով եղջյուրներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Տաք կաթի մեջ լցնում ենք 2 ճ/գդ խմորիչը, 5 ճ/գդ շաքարավազը և թողնում տաք տեղում:
Ալյուրը լցնում ենք ամանի մեջ, ավելացնում ձուն և խմորիչով զանգվածը: Ավելացնում ենք կարագն ու խմոր հունցում: Խմորը գնդում ենք, ծածկում սրբիչով և թողնում ենք տաք տեղում, որ հասունանա:
Այնուհետև 18 գնդերի ենք բաժանում:

 - Գնդերին ահա այսպիսի տեսք ենք տալիս:

 - Յուրաքանչյուրի մեջ 3-ական մարմելադ դնում և փաթաթում:

 - Արդյունքում ահա այսպիսի եղջյուրներ ենք ստանում, որը ձեռքով մի փոքր ճկում ենք:

 - Եղջյուրները դնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ, 15-20 րոպե հանգիստ թողնում և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե:

 - Վայելում ենք:

 
Համեղ, գունեղ եղջյուրներ , որոնցից անհնար է հրաժարվել 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: