Դասական պանրային սոուս
Համեղ ու արագ պատրաստվող դասական պանրային սոուսի գաղտնիքը համի յուրահատկությունն է:
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարագը հալեցնել ու ավելացնել ալյուրը։

- Մի քանի րոպե խառնել այն ու վերածել միասեռ զանգվածի։

- Ավելացնել տաք կաթը՝ շարունակելով անընդհատ խառնել։

- Խառնել այնքան, մինչև զանգվածը վերածվի պինդ մածուկի։

- Ավելացնել քերած կամ շերտերով կտրտած պանիրը։

- Անընդհատ խառնել, մինչև պանիրը վերջնականապես լուծվի։

- Սոուսը պատրաստ է։

Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: