
        
        
        Տորթ «Հրեշտակի արցունքներ»
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Մաղում ենք ալյուրը, ավելացնում աղը, փխրեցուցիչը, մանր կտրատած կարագը:

 - Ձուն հարում ենք շաքարավազի հետ, ավելացնում ենք ալյուրն ու արագ խմոր պատրաստում:

 - Խմորե գունդը ծածկում ենք պոլիէթիլենային թաղանթով և 30 րոպե դնում ենք սառնարանում:

 - Միջուկը պատրաստելու համար տրորում ենք կաթնաշոռը, ավելացնում ենք թթվասերը, շաքարավազն ու վանիլինը:

 - Ավելացնում ենք դեղնուցներն ու շարունակում ձեռքով հարել:

 - Այժմ ձևամանը պատում ենք բուսայուղով և բացում ենք խմորը:

 - Խմորաշերտը դնում ենք ձևամանի մեջ՝ թողնելով, որպեսզի խմորը ծածկի ձևամանի պատերը:

 - Եփում ենք 15-20 րոպե 180 աստիճան ջերմությամբ: Ապա հանում ենք ջեռոցից, վրան լցնում միջուկը, եփում 20 րոպե 160 աստիճան ջերմությամբ:

 - Ձվի սպիտակուցները հարում ենք՝ կամաց-կամաց ավելացնելով շաքարի փոշին:

 - Տորթը դուրս ենք բերում ջեռոցից և հավասարապես տարածում սուֆլեն: Եփում ենք 5-7 րոպե:

 
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Իսկ կարող ենք շաքարի փոշու փոխարեն շաքարավազ ավելացնել:
Հարգելի Վոլոդյա, շաքարավազ ավելացնելու դեպքում չեք ունենա ցանկալի արդյունք: 🙂