
Սրճային պիրոգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խմորը պատրաստելու համար վերցնում ենք խորը տարա, լցնում ենք ալյուրը, շաքարավազը, կակաոյի փոշին, փխրեցուցիչը և խառնում ենք:

- Այժմ ավելացնում ենք տաք սուրճը, բուսայուղը, կեֆիրը և խառնում ենք:

- Մուլտիվարկան պատում ենք բուսայուղով, լցնում ենք խմորն ու 65 րոպե եփում:

- Եփվելուց հետո պիրոգը թողնում ենք մուլտիվարկայի մեջ մոտ 10 րոպե:

- Պատրաստում ենք միջուկը, որի համար անհրաժեշտ է խորը տարայի մեջ լցնել կաթը, շոկոլադե սալիկներն ու տրորել: Այնուհետև հալեցնում ենք թույլ կրակի վրա:

- Ավելացնում ենք կարագն ու խառնում ենք:

- Շոկոլադե միջուկը լցնում ենք պիրոգի վրա:

- Ըստ ցանկության՝ պիրոգը կարելի է զարդարել կոկոսի քերուկով:

Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: