
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 10 minutes
 - Cook Time: 20 minutes
 
Մանդարինով շոկոլադապատ ձողիկներ
Բաղադրիչներ
- ալյուր - 160 գր
 - կարագ - 100 գր
 - շաքարի փոշի - 60 գր
 - հնդկական ընկույզ - 50 գր
 - օսլա (крахмал) եգիպտացորենի - 1 ճ/գ
 - աղ - 1 պտղունց
 - հյութ մանդարինի - 1-2 ճ/գ
 - շոկոլադ սև - 30-40 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Ալյուրը, օսլան, աղը, աղացած հնդկական ընկույզը խառնում ենք։

 - Փափկած կարագը հարում ենք շաքարի փոշու հետ այնքան, մինչև ստացվի միասեռ զանգված։

 - Կարագի ու շաքարի փոշու զանգվածին ավելացնում ենք 1 ճ/գ մանդարինի հյութն ու խառնում ենք։

 - Ավելացնում ենք ալրային զանգվածն ու վերածում ենք խմորի։ Եթե խմորը փշրվում է ավելացնում ենք ևս 1 ճ/գ հյութ ու խառնում ենք։

 - Վերցնում ենք 1 ճ/գ խմոր ու վերածում ենք երկարավուն խմորիկների։ Ստացվում են 8 սմ երկարությամբ 10 ձողիկներ։

 - Թխում ենք 15-20 րոպե 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Պատրաստ լինելուց հետո հանում ենք ջեռոցից ու սառեցնում ենք։

 - Շոկոլադը լցնում ենք պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ, դնում ենք տաք ջրի մեջ ու սպասում, որ հալչի։

 - Այնուհետև տապրակի վրա անցք ենք բացում ու ձողիկները ձևավորում։

 
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Շատ շնորհակալություն ուղղակի հոյակապ է, շատ համեղ էր,