
- Yield: 15 րոպե անց
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Մեղրով պահքային թխվածք
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Փոքրիկ չուգունե թասի մեջ լցնում ենք ջուրն ու դնում ենք կրակի վրա, ավելացնում ենք մեղրն ու շաքարավազը և լավ խառնում ենք, որից հետո թողնում ենք, որ հանգստանա:

- Ավելացնում ենք մաղով անցկացրած սոդան ու ալյուրը, ապա՝ կարագը: Ընկույզը ոչ շատ մանր կտրատում ու ավելացնում ենք խմորային զանգվածին:

- Խմորը լցնում ենք ձևամանի մեջ ու թխում ենք 40 րոպե 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

- Պատրաստ լինելուց հետո հանում ենք ջեռոցից ու թողնում ենք, որ սառչի:

- Ցանկության դեպքում վրան կարող ենք շաղ տալ շաքարի փոշի ու մատուցել:

Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: