
        
        
        Բանանով դեսերտ
Բաղադրիչներ
- բանան - 3 հատ
 - ընկույզ - 50 գր
 - շոկոլադ կաթնային - 100 գր
 - սերուցք (33% և ավելի յուղայնությամբ) - 100 մլ
 - շաքարավազ - 2 ճ/գ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Ընկույզը լավ մանրացնում կամ բլենդերով հարում ենք։

 - Շոկոլադը բաժանում ենք սալիկների, ավելացնում ենք 2 ճ/գ սերուցքն ու միասնին հալեցնում ենք։

 - Ստացված շոկոլադե զանգվածին ավելացնում ենք ընկույզն ու խառնում ենք։

 - Սերուցքի մնացած մասը հարում ենք այնքան, մինչև թեթևակի պնդանա, ապա ավելացնում ենք 2 ճ/գ շաքարավազն ու հարում ենք այնքան, մինչև լավ պնդանա։

 - Բանանները մաքրում ենք, բաժանում ենք երեք հավասար մասերի, որոնք էլ իրենց հերթին՝ երկու մասի։

 - Բանանի յուրաքանչյուր կտորի վրա լցնում ենք շոկոլադե-ընկուզային զանգվածը։

 - Վրան լցնում ենք սերուցքը։

 - Վրան շաղ ենք տալիս քերիչով անցկացրած շոկոլադն ու մատուցում ենք։

 
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: