
        
        
        Ազնվամորիով սմուզի
Բաղադրիչներ
- ազնվամորի - 50 գր
 - յոգուրտ դասական - 120 գր
 - կաթնաշոռային պանիր - 50 գր
 - շաքարավազ - 1 թ/գ
 
Քայլերի հաջորդականություն

- Ազնվամորին լվանում ենք հոսող ջրի տակ, անցկացնում ենք քամիչով, որպեսզի ջուրը դուրս գա։
Առանձին տարայի մեջ լցնում ենք յոգուրտը, ավելացնում ենք շաքարավազը, կաթնաշոռային պանիրն ու ազնվամորին։ Շաքարավազը կարելի է փոխարինել շաքարի փոշիով կամ մեղրով։

 - Ստացված խառնուրդը բլենդերով հարում ենք։

 - Սմուզին պատրաստ է։ Վայելում ենք ամռան շոգին։

 
Բարի վայելում։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: