ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

բրաունի-1
Բրաունի բալով, ընկույզով ու կաթնաշոռով
Նորվեգական-թխվածքաբլիթ-1
Նորվեգական թխվածքաբլիթ
խնձորով-կրամբլ-1
Խնձորով կրամբլ
կաթնահունց-1
Հայկական կաթնահունց
թթվասերային-կարկանդակ-1
Թթվասերային կարկանդակ խնձորով ու դարչինով
հավով-ֆրիկասե-1
Հավով ֆրիկասե
մերենգայով-կուլիչ-1
Կաթնաշոռային կուլիչ իտալական մերենգայով
կուլիչ-1
Շոկոլադե կուլիչ
նապաստակներ-1
Զատիկի նապաստակներ
թխվածքաբլիթներ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով
պահքային-կեքս-2
Չամիչով պահքային կեքս
կարկանդակ-1
Շոկոլադով ու նարնջով կարկանդակ
...10...1112...20...