ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Շոկոլադե-քափքեյք-1
Շոկոլադե երկշերտ քափքեյք
Շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
Հատիկավորներով-հաց-1
Հատիկավորներով հաց
Թխվածք-1
Թխվածք «Բլոնդի»
Մանդարինով-պիրոգ-1
Մանդարինով պիրոգ
Կաղամբով-ու-գազարով-կարկանդակներ-1
Կաղամբով ու գազարով կարկանդակներ
Տորթ-պայթյուն-1
Տորթ «Պայթյուն»
Կեքս-արջուկ-1
Կեքս «Արջուկ»
Կարտոֆիլով-վաֆլիներ-1
Կարտոֆիլով ու պանրով վաֆլիներ
Նրբաբլիթներ-1
Շոկոլադե նրբաբլիթներ
Տոնական-կեքսեր-1
Տոնական կեքսեր
Կիտրոնով-թխվածքաբլիթներ-1
Կիտրոնով թխվածքաբլիթներ
...10...1819...30...