ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Կիտրոնով-ու-չամիչով-պիրոգ-1
Կիտրոնով ու չամիչով պիրոգ
Ընկույզով-պիրոգ-2
Ընկույզով պիրոգ
Շոկոլադե-թխվածքաբլիթներ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
Պիրոգ-Կարամելային-խնձոր-1
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»
Շոկոլադե-տորթ-
Շոկոլադե տորթ
Քունջութով-ու-բանանով-շոկոլադե-կեքս-1
Քունջութով ու բանանով շոկոլադե կեքս
Կաթնային-թխվածքաբլիթներ-1
Կաթնային թխվածքաբլիթներ
Տորթ-նվեր-1
Տորթ «Նվեր»
Տորթ-հեքիաթ-1
Տորթ «Հեքիաթ»
Բանանով-քաղցրաբլիթներ-1
Բանանով քաղցրաբլիթներ
լեհական-կեքս-1
Լեհական կեքս
Բանանով-ու-նարնջով-թխվածքաբլիթ-1
Բանանով ու նարինջով թխվածքաբլիթ
...10...2122...30...