ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Հունական ուտեստ ”Մուսակա”
Մեղրով տորթ
Էկլերներ մանգոյի մուսսով
Տորթ կաթնաշոռախնձորային կրեմով
Շոկոլադե աղանդեր
Տորթ «Երեք կաթ»
Հավի միսը թթվասերային սոուսով
Շոկոլադե կարկանդակներ կոկոսային միջուկով
Տիրամիսու
Դդումով կարկանդակներ մսային միջուկով
Տորթ ”Շեկլիկ”
Դդմիկով նախուտեստ
...10...7273...80...