ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Թխվածքներ մուրաբայի միջուկով
Դասական լազանյա
Կարտոֆիլով ռուլետ
Բիսկվիթային մեղրով տորթ
Մեգրելական խաչապուրի
Բրնձով փլավ լավաշի մեջ
Տորթ “Caprice”
Չամիչով բուլկի
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ խնձորի ջեմով
Կարամելային մեղրով տորթ
Սամսա հավի մսով
Տորթ Էսկիմո
...10...8182...90...