աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:

Բուլկի “Վարդեր”

Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”

Թխվածքաբլիթ Նապաստակ

Սուրճ Էսպրեսո

Բանջարեղենային թեթև աղցան

Թխվածքաբլիթ “Միլիոնատեր”

Մսով չեբուրեկի

Պիցցա «Նախաճաշ»

Կանաչիով կարկանդակ “Աֆարար”

Կրեմով բուլկի

Կարտոֆիլ ֆրի (դիետիկ)

Լազանյա խոզի մսով