թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

կարկանդակ-1
Մսով կարկանդակ
տորթ-1
Տորթ «Գիշեր-ցերեկ»
թխվածքաբլիթներ-1
Կաղամբով թխվածքաբլիթ
տավարի-լեզու-1
Տավարի լեզու երեք սոուսով
օլադի-1
Օլադիներ կանաչ ոլոռով
Խնձորով-դեսերտ-1
Խնձորով դեսերտ
կարկանդակ-1
Խնձորով կարկանդակ
շոկոլադե-պլոմբիր-1
Տորթ Շոկոլադե Պլոմբիր
Հավով-ու-պաստայով-ուտեստ-1
Հավով ու պաստայով ուտեստ
կարկանդակ-1
Թթվասերային կարկանդակ հավով ու կոճապղպեղով
Թթվասերային-ժելե-բանանով-1
Թթվասերային ժելե բանանով
Կաթնաշոռագնդիկներ-1
Կաթնաշոռագնդիկներ
...56...10...