կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

կիտրոնով-պաղպաղակ
Պաղպաղակ ելակի սոուսով
հավի-սիրտ
Հավի սիրտ կաթնային սոուսով
կրեկեր
Տնական կրեկեր
նրբվաշերտեր-Սյուզետ
Նրբաբլիթներ «Սյուզետ»
ֆոնդյու
Պանրային ֆոնդյու
դեսերտ-Մոնբլան
Դեսերտ «Մոնբլան»
ֆրանսիական-դեսերտ-5
Փարիզյան դեսերտ
դարչինով-բուլկի
Դարչինով բուլկիներ
Շոկոլադե աղանդեր ”Ամանորյա գերան”
կրեմ-մուսլին
Կրեմ «Մուսլին»
պանրով ձողիկներ
Պանրե ձողիկներ
կարամելով դեսերտ
Կարամելային դեսերտ
12...10...