կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Արագ նապոլեոն
Էկլերներ բեզեով
Շոկոլադե տորթ «Triple»
Կիտրոնով ռուլետ
Տորթ «Esterházy» նուշով
Կրեկեր կտավատի սերմերով
Տորթ շոկոլադե մուսսով և նուտելլայով
Բուլկի եփած կրեմի միջուկով
Սուպեր շոկոլադե բիսկվիթ
Տորթ «Օրբիտա»
Նրբերշիկ հավի մսից
Բուլկի «Buchteln» սերուցքով
...10...2324...30...