կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Շոկոլադե կեքս պիստակով
Վանիլային քափքեյք շոկոլադե կրեմով
Տորթ Սրտիկ
Վաֆլիով կոներ շոկոլադե միջուկով
Փքաբլիթներ “Berliner”
Մարմարե թխվածքաբլիթներ
Շվեյցարական ուտեստ “Կարտոֆիլ Rösti”
Շոկոլադե «Թռչնի Կաթ»
Կրուասան խնձորի միջուկով
Տորթ Պրագա
Կարամելային թխվածքաբլիթներ
Նարնջով քափքեյք