հազարի թերթեր

թարգմանություն՝ на русском - листовой салат, in English - leaf salad

Հազարի թերթերը տարբերվում են միմյանցից իրենց համով, փափկությամբ և ծայրերի կառուցվածքով: Ամենատարածվածը Ռոմեն տեսակի հազարն է: Կանաչու այս տեսակն իր մեջ պարունակում է սպիտակուցներ, ճարպեր, ածխաջրեր, շաքար, ջուր, А, С, Е, К1 և B խմբի վիտամիններ ինչպես նաև երկաթ, կալիում, կալցիում և մագնեզիում: Այն առավել հաճախ օգտագործվում է թարմ վիճակում աղցանների, սնկային կերակուրների մեջ, ինչպես նաև զանազան ուտեստներ զարդարելու համար:

Ծանոթացեք այս անչափ համեղ բաղադրատոմսերին:

Բանջարեղենային աղցան ֆետա պանրով
Աղցան ”Նեպտուն”
Թեթև աղցան վարունգով
Աղցան ՛՛Ռաֆաելլո՛՛
Պեկինյան կաղամբով և լոլիկով աղցան
Խոզապուխտով և հավի մսով աղցան
Աղցան Նիսուազ
Դասական չիզբուրգեր
Չեխական աղցան
Հավի թոքով աղցան
Նրբաբլիթով խորտիկ-տորթ
Հունական աղցան
...34