ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Տորթ “Caprice”
Չամիչով բուլկի
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ խնձորի ջեմով
Կարամելային մեղրով տորթ
Սպիտակուցային կրեմով տրուբոչկա
Տորթ Էսկիմո
Աջարական խաչապուրի
Փքաբլիթներ
Կանաչ սոխով և ձվով կարկանդակ
Լապշա
Բանանով “Tarte Tatin”
Գազարով և ձվով աղցան
...10...8283...90...