ձվի սպիտակուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный белок, in English - egg white

Հավի ձուն առաջին անգամ սննդի մեջ օգտագործել են Հնդկաստանում: Սովորաբար, ձվի գունավորումը կախված է հավի տեսակից: Սպիտակուցի ու դեղնուցի հիանալի համադրության շնորհիվ այն օրգանիզմի համար շատ օգտակար մթերք է համարվում: Սպիտակուցը պարունակում է մի շարք ամինաթթուներ: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել երեխաներին, մարզիկներին, առողջ ապրելակերպի սիրահարներին:

Ձվի սպիտակուցն օգտագործում են թխվածքներ, բեզեներ, դեսերտներ պատրաստելու համար:

Շատ համեղ բաղադրատոմսեր, որոնք անպայման փորձել է պետք:

zefirayin-krem
Զեֆիրով կրեմ
Ելակով տորթ-սուֆլե
Կիևյան տորթ
Կիևյան տորթ
nrbablitov-tort
Նրբաբլիթներով տորթ
trchni-kat-yurovi
Տորթ Թռչնի կաթ
txvacq-kremov-dzoxik
Թխվածք ”Կրեմով կոներ”
snickers
Սնիկերս
shokolade-mafin
Շոկոլադե մաֆին
balov-psak
Թխվածք ”Բալով հյուսք”
kakachi-sermov-pirog
Կակաչի սերմով և բալով պիրոգ
pndukov-tryufelayin-tort
Պնդուկով տրյուֆելային տորթ
halvayov-lakomka
Լակոմկա հալվայով
...45...10...