ձվի սպիտակուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный белок, in English - egg white

Հավի ձուն առաջին անգամ սննդի մեջ օգտագործել են Հնդկաստանում: Սովորաբար, ձվի գունավորումը կախված է հավի տեսակից: Սպիտակուցի ու դեղնուցի հիանալի համադրության շնորհիվ այն օրգանիզմի համար շատ օգտակար մթերք է համարվում: Սպիտակուցը պարունակում է մի շարք ամինաթթուներ: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել երեխաներին, մարզիկներին, առողջ ապրելակերպի սիրահարներին:

Ձվի սպիտակուցն օգտագործում են թխվածքներ, բեզեներ, դեսերտներ պատրաստելու համար:

Շատ համեղ բաղադրատոմսեր, որոնք անպայման փորձել է պետք:

Չիզքեյք «Devil’s Food»
Տորթ «Թռչնի կաթ»
Տորթ «Ռիվիերա»
Շոկոլադե տորթ Օպերա
Տորթ «Ֆերրերո Ռոշե»
Տորթ «Monia»
Փխրուն թխվածքաբլիթ «Կուրաբիե»
Շոկոլադե տորթ-բեզե
Բիսկվիթային տորթ բեզեով և շոկոլադով
Շոկոլադե տորթ վաֆլիի կրեմով
Բեզե շոկոլադով
Շոկոլադե տորթ ընկուզային բեզեով
...910...