ջեմ
թարգմանություն՝ на русском - джем, in English - jam
Մեզ հայտնի մրգերից ու հատապտուղներից պատրաստվում է ջեմ, որը ժելեանման զանգված է, նախատեսված երկարաժամկետ օգտագործման համար։ Ջեմերն ունենում են տարբեր խտություններ:
Ըստ նախասիրության, կարելի է պատրաստել ամենատարբեր ջեմեր՝ ծիրանի, խնձորի, դեղձի, սալորի և բանջարեղենային՝ լոլիկի, սմբուկի և այլն:
Խոհարարության մեջ ջեմը լայնորեն օգտագործվում է թխվածքների, դեսերտների ու կարկանդակների պատրաստման մեջ:
Փորձեք մեր առաջարկած ջեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
									
											Շոկոլադե բիսկվիթով տորթ	
										
									
									
											Ջեմով պիրոգ	
										
									
									
											Լեհական թխվածք «Piernik staropolski»	
										
									
									
											Սերուցքային տորթ	
										
									
									
											Տորթ Պրագա	
										
									
									
											Քերած պիրոգ	
										
									
									
											Ամանորյա թխվածք մասկարպոնեով և մրգերով	
										
									
									
											Շտրեյզելյան տորթ	
										
									
									
											Փխրուն թխվածքաբլիթ «Կուրաբիե»	
										
									
									
											Յոգուրտով և բալով թխվածք	
										
									
									
											Տարտալետկաներ մուրաբայով և կրեմով	
										
									
									
											Ջեմով թխվածքներ