ջեմ

թարգմանություն՝ на русском - джем, in English - jam

Մեզ հայտնի մրգերից ու հատապտուղներից պատրաստվում է ջեմ, որը ժելեանման զանգված է, նախատեսված երկարաժամկետ օգտագործման համար։ Ջեմերն ունենում են տարբեր խտություններ:

Ըստ նախասիրության, կարելի է պատրաստել ամենատարբեր ջեմեր՝ ծիրանի, խնձորի, դեղձի, սալորի և բանջարեղենային՝ լոլիկի, սմբուկի և այլն:

Խոհարարության մեջ ջեմը լայնորեն օգտագործվում է թխվածքների, դեսերտների ու կարկանդակների պատրաստման մեջ:

Փորձեք մեր առաջարկած ջեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

shokolade-biskvit
Շոկոլադե բիսկվիթով տորթ
jemov-pirog
Ջեմով պիրոգ
lehakan-txvacq
Լեհական թխվածք «Piernik staropolski»
serucqayin-tort
Սերուցքային տորթ
tort-praga
Տորթ Պրագա
Քերած պիրոգ
Ամանորյա թխվածք մասկարպոնեով և մրգերով
Շտրեյզելյան տորթ
Փխրուն թխվածքաբլիթ «Կուրաբիե»
Յոգուրտով և բալով թխվածք
Տարտալետկաներ մուրաբայով և կրեմով
Ջեմով թխվածքներ
...23