սոխ կանաչ
թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions
Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:
 
									
											Օլադի սև թոքով	
										
									 
									
											Բլիթներ կանաչիով և կարտոֆիլով	
										
									 
									
											Ամանորյա կանապե (6 տարբերակ)	
										
									 
									
											Աղցան լցոնված նրբաբլիթներով	
										
									 
									
											Աղցան հավի մսով և լոբով	
										
									 
									
											Նախուտեստ տավարի լեզվով	
										
									 
									
											Պանրով աղցան տարտալետկաների մեջ	
										
									 
									
											Նախուտեստ հազարի տերևներով և պանրային միջուկով	
										
									 
									
											Ապուր մսային գնդիկներով և կանաչիով	
										
									 
									
											Ջեռեփուկ պանրով	
										
									 
									
											Սնկով պիրոգ	
										
									 
									
											Կարտոֆիլային ուտեստ սուլուգունի պանրով	
										
									