սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

ապուր խարչո
Ապուր Խարչո՝ տնական ձևով
Խոզի-մսով-կոտլետներ-1
Խոզի մսով կոտլետներ
Տապակած-դդմիկ-1
Տապակած դդմիկ կճուճիկների մեջ
Սամսա-1
Սամսա
Հավով-ու-սնկով-ռուլետ-1
Հավով ու սնկով ռուլետ
սմբուկով ռուլետ
Սմբուկով ու մսով ռուլետներ
Աղցան-Միմոզա-1
Աղցան Միմոզա
Սնկով-ապուր
Սնկով ապուր
Տեֆտելիներ-1
Տեֆտելիներ ջեռոցում
նրբաբլիթներ
Հավով ու ձվով նրբաբլիթներ
մսով-ռուլետ
Մսով ռուլետ
Հավ՝-խաղողի-սոուսով
Հավ՝ խաղողի սոուսով
...910...20...