բալ
թարգմանություն՝ на русском - вишня, in English - cherry
Բալը շատ օգտակար և բուժական հատկություններ ունի։ Այն հագեցած է վիտամիններով, միկրո և մակրոէլեմենտներով։ Բալի տերևների, կորիզների և կեղևի մեջ շատ օգտակար հատկություններ կան։ 100 գր բալի մեջ 50 կալորիա է, այնպես որ հարմար է նաև նիհարելու համար։
Բալն օգտագործում են թարմ (ամռանը), չորացրած և սառեցված վիճակներում (ձմռանը)։ Բալից շատ համեղ աղանդերներ են պատրաստում, որոնցից մի քանիսի հետ կարող եք ծանոթանալ մեր կայքում։
									
											Չրերով և դարչինով ռուլետ	
										
									
									
											Մրգային միջուկով քափքեյք	
										
									
									
											Մսով օրիգինալ խորտիկներ	
										
									
									
											Բասկյան շոկոլադե տորթ	
										
									
									
											Տորթ «Անտառի խրճիթ»	
										
									
									
											Տորթ “Շվարցվալդ”	
										
									
									
											Բալով լիկյոր	
										
									
									
											Բալով կարկանդակ	
										
									
									
											Սպիտակաձավարով թխվածք	
										
									
									
											Շոկոլադե քլաֆութի	
										
									
									
											Բալով թխվածք