կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

cheescake-tiramisu
Չիզքեյք ”Տիրամիսու”
havi-mis-serucqayin-sousov
Հավի փափկամիս սերուցքային սոուսով
xmor-bulku-hamar
Խմոր բուլկու համար
spitak-shokoladov-tart
Սպիտակ շոկոլադով տարտ
shokolade-txvacqablit
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ընկույզով
shokolade-mafin
Շոկոլադե մաֆին
shokolade-burg-1
Տորթ ”Շոկոլադե բուրգ”
jemov-bulki
Ջեմով բուլկի
tort-kolizeum
Տորթ ”Կոլիզեում”
xozi-mis-xndzorov-salorachrov
Խոզի միս խնձորով և սալորաչրով
panrov-karkandak
Պանրով և կաթնաշոռով կարկանդակ
zefirov-tort
Զեֆիրով և մրգերով տորթ
...10...3132...40...