կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

zatiki-zambyux
Զատիկի թխվածք ”Զամբյուղ”
zatiki-kulich
Զատիկի կուլիչ
chrerov-@nkuzexenov-plav
Չամիչով, չրերով և ընկուզեղենով փլավ
dzuk-shertavor-xmori-mej
Ձուկ ՝ շերտավոր խմորի մեջ
zatiki-pask-
Զատիկի հյուսքեր
xndzorov-maskarponeov-tort
Խնձորով և մասկարպոնեով տորթ
@nkuyzov-chrerov-kulich
Ընկույզով և չրերով կուլիչ
balov-psak
Թխվածք ”Բալով հյուսք”
balov-shokolade-tort
Բալով շոկոլադե տորթ
zatiki-bulki
Զատիկի բուլկի
biskvitov-rulet
Բիսկվիթային ռուլետ
Հավի մսով և հալած պանրով կոտլետ
...10...3233...40...