կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
									
											Սպագետտի բոլոնեզ	
										
									
									
											Մեղրով տորթ հապալասի կրեմով	
										
									
									
											Կրոկետներ հավի մսով և պանրով	
										
									
									
											Թխվածք Բաունտի	
										
									
									
											Տորթ “Ferrero rocher”	
										
									
									
											Շոկոլադե ֆոնդան	
										
									
									
											Կակաչով և ընկույզով տորթ	
										
									
									
											Ջնարակապատ փքաբլիթներ	
										
									
									
											Կարամելային պաղպաղակ	
										
									
									
											Գերմանական պիրոգ ”Կուխեն”	
										
									
									
											Շոկոլադե կեքս բանանի պաղպաղակով	
										
									
									
											Արագ գաթա