կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Սերուցքային աղանդեր ելակի միջուկով
Խնձորով պիրոգ
Անանասով տարտ կոկոսի կրեմով
Կաթնաշոռով տորթ թավայի մեջ
Կարտոֆիլով կարկանդակներ
Շոկոլադե աղանդեր թխվածքաբլիթով
Շոկոլադե տորթ ընկուզային կրեմով
Բալով թխվածքներ
Շոկոլադե տորթ «Զահեր»
Լավաշով կարկանդակ
Դդումով թավշյա կեքս
Բալով թխվածք
...10...6364...70...