կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Փլավ հավի մսով
Տորթ «Նրբություն»
Պիրոգ հավի մսով և բրնձով
Չինական թխվածք ”Լոտուս”
Խաչապուրի
Հնդկաձավարով և սպանախով նախաճաշ
Ելակով և նուշով տորթ
Տորթ Նապոլեոն
Ժուլիեն շամպինիոնով
Փխրուն պիրոգ ազնվամորիով
Բանջարեղենային պիրոգ
Վիեննական վաֆլի
...10...6465...70...