կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
									
											Կանաչ ոլոռով կրեմ-ապուր	
										
									
									
											Կաթնաշոռով տորթ հաղարջով	
										
									
									
											Սնկով ապուր հալած պանրով	
										
									
									
											Շոկոլադով և բալով տորթ	
										
									
									
											Սուպեր շոկոլադե աղանդեր	
										
									
									
											«Հրեշտակային» բիսկվիթով տորթ	
										
									
									
											Սոխով ապուր ֆրանսիական ձևով	
										
									
									
											Խնձորով և մեղրով բուլկի	
										
									
									
											Կարկանդակ  ”Մոնբլան”	
										
									
									
											Դարչինով կեքս	
										
									
									
											Խնձորով հունական պիրոգ ”Միլոպիտա”	
										
									
									
											Միլֆեյ դդումով