կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Շոկոլադե ֆոնդան
Անգլիական պիրոգ ՛՛Banoffee pie՛՛
Լինցյան թխվածքաբլիթ
Շոկոլադե տորթ առանց ալյուրի
Ընկույզով և դարչինով բուլկի
Խնձորով փախլավա
Տորթ ՛՛Ընձուղտ՛՛
Խնձորով կարկանդակներ փայտիկի վրա
Շոկոլադե կրեմ տոստի համար
Շոկոլադե շտրուդել
Թխվածքաբլիթ ՛՛Գառնուկներ՛՛
Շոկոլադե քափքեյք
...10...7475...80...