շաքարի փոշի

թարգմանություն՝ на русском - сахарная пудра, in English - powdered sugar

Շաքարի փոշին ստացվում է շաքարավազի մանրեցումից: Սովորաբար այն լինում է շատ մանր, մի փոքր ավելի մեծ ու միջին մանրության:  Շաքարի փոշին արագ է լուծվում և հիմնականում օգտագործվում է այն աղանդերի մեջ, որոնց պատրաստման ժամաակը կարճ է: Վերջինս շատ հարմար է օգտագործել կրեմների մեջ, քանի որ ապահովում է առավել նուրբ կոնսիստենցիա:

Այն լայն կիրառություն ունի խոհարարության մեջ: Այն պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ և նատրում: Վերջինս օգտագործում են հրուշակեղենի արտադրության մեջ: Հիմնականում շաքարի փոշին ավելացնում են թխվածքների, գլազուրների ու կոնֆետների մեջ:
Ահա այս բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել շաքարի փոշի:

ելակով-տորթ-1
Մուսսով ելակով տորթ
բիսկվիթ-1
Շոկոլադե բիսկվիթ
Շոկոլադե-էկլերներ-1
Շոկոլադե էկլերներ
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
թխվածքաբլիթներ-1
Վանիլային թխվածքաբլիթներ
դասական-կեքս-1
Դասական կեքս չամիչով
նուշով-տորթ-1
Նուշով տորթ
Ոսկե-բանալի-1
Տորթ «Ոսկե բանալի»
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ թխվածքաբլիթներով ու ընկույզով
Նորվեգական-թխվածքաբլիթ-1
Նորվեգական թխվածքաբլիթ
թխվածքաբլիթներ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով
թխվածքաբլիթ-1
Ճապոնական թխվածքաբլիթ «Մոտի»
...56...10...