շաքարի փոշի

թարգմանություն՝ на русском - сахарная пудра, in English - powdered sugar

Շաքարի փոշին ստացվում է շաքարավազի մանրեցումից: Սովորաբար այն լինում է շատ մանր, մի փոքր ավելի մեծ ու միջին մանրության:  Շաքարի փոշին արագ է լուծվում և հիմնականում օգտագործվում է այն աղանդերի մեջ, որոնց պատրաստման ժամաակը կարճ է: Վերջինս շատ հարմար է օգտագործել կրեմների մեջ, քանի որ ապահովում է առավել նուրբ կոնսիստենցիա:

Այն լայն կիրառություն ունի խոհարարության մեջ: Այն պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ և նատրում: Վերջինս օգտագործում են հրուշակեղենի արտադրության մեջ: Հիմնականում շաքարի փոշին ավելացնում են թխվածքների, գլազուրների ու կոնֆետների մեջ:
Ահա այս բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել շաքարի փոշի:

շոկոլադե-կրեմ-1
Շոկոլադե կրեմ տորթերի համար
շոկոլադե-թխվածքաբլիթ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ամերիկյան ձևով
կրեմ-1
Կաթնաշոռային կրեմ
Մեղրով պահքային թխվածք
Խնձորով-ռուլետ-1
Խնձորով ռուլետ
պահքային-մադլեն-1
Պահքային «Մադլեն»
կարկանդակ-1
Խնձորով կարկանդակ
ձողիկներ-1
Մանդարինով շոկոլադապատ ձողիկներ
Կնոջ-մատներ--1
Տորթ «Կնոջ մատներ»
Շոկմանժե-1
Շոկմանժե
Մերենգայով-տորթ-1
Մերենգայով տորթ
կրեմ-մասկարպոնե-1
Մասկարպոնեով կրեմ
...67...10...