պղպեղ կարմիր
թարգմանություն՝ на русском - красный молотый перец, in English - red pepper
Կարմիր տաքդեղից պատրաստված կարմիր պղպեղը լինում է բաց ու մուգ կարմիր գունավորմամբ, ունենում է միջին ու թունդ կծվություն:
Այն շատ օգտակար ու լայն կիրառվող համեմունք է: Վերջինս խորհուրդ են տալիս օգտագործել նաև դիետաների ժամանակ, քանի որ այրում է օրգանիզմի յուղերը, պացի այդ էլ պարունակում է օգտակար վիտամիններ:
Կարմիր պղպեղով համեմում են ապուրները, ռագուները, պատրաստում են մսային մարինադներ: Հատկապես համեղ են ստացվում սոուսները, բանջարեղենային ուտեստները, որոնք համեմված են կարմիր պղպեղով:
Այս բաղադրատոմսերը նորություն կբերեն Ձեր խոհանոց:
									
											Կարտոֆիլ ֆրի (դիետիկ)	
										
									
									
											Տապակած պանիր	
										
									
									
											Մսով և վարունգով աղցան	
										
									
									
											Ռոստբիֆ	
										
									
									
											Բրնձով և մսով փլավ	
										
									
									
											Հավ կարտոֆիլով	
										
									
									
											Վրացական “Օջախուրի”	
										
									
									
											Օրիգինալ պաստա