սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
									
											Արագ տորթ հարած սերուցքով	
										
									
									
											Շոկոլադե թխվածք Նուտելլա	
										
									
									
											Շոկոլադե տորթ	
										
									
									
											Սերուցքային տորթ	
										
									
									
											Շոկոլադե կոնֆետ	
										
									
									
											Դդումով ամերիկյան պիրոգ	
										
									
									
											Շոկոլադով և մեղրով տորթ	
										
									
									
											Շարլոտկա	
										
									
									
											Մակարոնով և սնկով ձողիկներ	
										
									
									
											Տորթ ”Կաթնային”	
										
									
									
											Շոկոլադե նրբաբլիթ Տիրամիսու	
										
									
									
											Մակարոն լցոնված մսով և սնկով