սերուցք 30-35% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:

Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:

Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

shokolade-konfetner
Շոկոլադե կոնֆետներ
Բրաունի սրճային կարամելով
Թխվածքաբլիթով չիզքեյք
Բանանով տորթ
Չիզքեյք ՛՛Օրեո՛՛
Շոկոլադե խառնաշփոթ
Պաստա Բոլոնեզ սոուսով
Շոկոլադե գանաշ
Շոկոլադե չիզքեյք
Կարամելային Նապոլեոն
Անգլիական աղանդեր «Բանոֆի»
Կրեմ «Շանտիլյի»
...78...10...