սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
									
											Շոկոլադե կոնֆետներ	
										
									
									
											Բրաունի սրճային կարամելով	
										
									
									
											Թխվածքաբլիթով չիզքեյք	
										
									
									
											Բանանով տորթ	
										
									
									
											Չիզքեյք ՛՛Օրեո՛՛	
										
									
									
											Շոկոլադե խառնաշփոթ	
										
									
									
											Պաստա Բոլոնեզ սոուսով	
										
									
									
											Շոկոլադե գանաշ	
										
									
									
											Շոկոլադե չիզքեյք	
										
									
									
											Կարամելային Նապոլեոն	
										
									
									
											Անգլիական աղանդեր «Բանոֆի»	
										
									
									
											Կրեմ «Շանտիլյի»