սերուցք 30-35% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:

Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:

Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Դդումով տորթ -մուսս
Կաթնաշոռով թխվածք
Շոկոլադե կրեմ «Փարիզիեն»
Չիզքեյք կարամելացված խնձորով
Շոկոլադե տորթ ընկույզով
Կոնֆետներ Բաունտի
Տորթ «Շոկոլադե-սրճային բեզե»
Բանանով պիրոգ կարամելային սոուսով
Տորթ-սուֆլե բալով
Տոնական արագ տորթ
Սրճային բազմաշերտ տորթ
Ամանորյա շոկոլադե տորթ
...89...20...