օսլա (крахмал)

թարգմանություն՝ на русском - крахмал, in English - starch

Օսլան շատ կարևոր բաղադրիչ է խորանոցում: Այն օգտագործվում է հիմնականում որպես խտացուցիչ՝ տարբեր աղանդերներում, սոուսներում, ըմպելիքներում և այլ ուտեստներում: Հայաստանում ամենատարածված տեսակներն են՝ կարտոֆիլի օսլան, եգիպտացորենի օսլան, ավելի քիչ՝ բրնձի օսլան: Անկախ նրանից, թե ինչ տեսակի օսլա է օգտագործվում, սկզբում այն պետք է լուծել անպայման սառը ջրում, և նոր միայն տաքացնել կամ ավելացնել տաք զանգվածին:

Օսլա կարելի է գտնել ցանկացած սուպերմարկետում, կամ խանութների համեմունքների բաժիններում:

Ստորև կարող եք գտնել բազմազան համեղ բաղադրատոմսեր, որտեղ օգտագործվում է օսլա (крахмал).

kitronov-tort
Կիտրոնով տորթ
marmarya-txvacqablit
Մարմարյա թխվածքաբլիթ
shokolade-rulet
Շոկոլադե ռուլետ
nrbablitov-tort
Նրբաբլիթներով տորթ
Տորթ ”Շոկոլադե նրբություն”
msayin-rulet-banjareghenayin-mijukov
Մսային ռուլետ սերուցքային սոուսով
arbac-bal
Տորթ ”Արբած բալ”
yepac-kremov-arag-tort
Եփովի կրեմով արագ տորթ
spitak-shokoladov-tart
Սպիտակ շոկոլադով տարտ
shokolade-mafin
Շոկոլադե մաֆին
zefirov-tort
Զեֆիրով և մրգերով տորթ
kitronov-yourtov-tort
Յոգուրտով տորթ
...45...10...