կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

արևելյան-կարկանդակ-1-
Արևելյան կարկանդակ եփովի կրեմով
Մուսս-Ամարետտո-1
Մուսս «Ամարետտո»
կարկանդակ-1
Հավի մսով բաց կարկանդակներ
Տորթ-Սնիկերս-1
Տորթ «Սնիկերս»
կաթնահունց-1
Հայկական կաթնահունց
մերենգայով-կուլիչ-1
Կաթնաշոռային կուլիչ իտալական մերենգայով
կուլիչ-1
Շոկոլադե կուլիչ
թխվածքաբլիթներ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով
կարկանդակ-1
Շոկոլադով ու նարնջով կարկանդակ
բրիոշներ-1
Բրիոշներ
թխվածքաբլիթներ-1
Թխվածքաբլիթներ
Կիտրոնով-թխվածք-1
Կիտրոնով թխվածք
...56...10...