Մյուսլի . Ի՞նչ է իրենից ներկայացնում

Myusli-inch-e-irenic-nerkayacnum-1

Ավելի քան 100 տարի առաջ բժիշկ Մաքս Բիրխեր Բենները պատահաբար ծանոթանալով հովիվների սննդակարգին իր կլինիկայի սննդակարգում նոր ուտեստ է ընդգրկում՝ մյուսլի 🙂

Ի՞նչ է մյուսլին

Մյուսլին տարբեր ընդեղենի փաթիլների խառնուրդ է՝ մարմելադի կտորների, չորացված մրգերի, կոնֆետների, ընկույզների ավելացմամբ: Այն հիմնականում օգտագործում են որպես նախաճաշ՝ թրջելով յոգուրտով կամ կաթով:

Շատ դիետոլոգներ մյուսլին համարում են օգտակար ու ճիշտ նախաճաշ, քանի որ այն հարուստ է բջջանյութով և ածխաջրերով:

Myusli-inch-e-irenic-nerkayacnum-4

Ներկայացնում ենք մյուսլինի բաղադրատոմսը.

0,5 ճ/գդ վարսակի փաթիլները խառնում ենք մանրացված ցորենի, բրնձի, գարեձավարի կամ կորեկաձավարի հետ, ավելացնում 1 գդալ կիտրոնահյութ, այնուհետև հյութ, կաթ կամ ջուր։ Այդ ամենը լավ խառնում ենք մինչև դառնա համասեռ զանգված, իսկ մատուցելիս ավելացնում ենք կտրատած մրգեր, հատապտուղներ, 1 գդալ մանրացված նուշ կամ ընկույզ։

Myusli-inch-e-irenic-nerkayacnum-2

Ուշադրություն: Մյուսլի գնելիս պետք է ուշադրություն դարձնել, որ կազմության մեջ կոկոսի կամ արմավի յուղ, կոկոսի կտորներ, շոկոլադ, կակաո, օշարակներ, շաքարի փոխարինիչներ և բուրավետիչներ չլինեն։

Օրը սկսենք ճիշտ նախաճաշով:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *